Τσίπρας: Αφήνετε τα υπερκέρδη της ενέργειας 1,4 δισ. αλώβητα ενώ νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι σε απόγνωση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΑ-ΠΣ εξέφρασε τη «βαθύτατη ανησυχία» του για τις εξελίξεις
ΤΣΙΠΡΑΣ
Φωτό: © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
News RoomNews Room23 Μαρτίου, 2022 15:560

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΑ-ΠΣ εξέφρασε τη «βαθύτατη ανησυχία» του για τις εξελίξεις

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό ότι «αφήνει τα υπερκέρδη της ενέργειας 1,4 δισ. μέχρι τώρα αλώβητα, την ώρα που νοικοκυριά είναι σε απόγνωση και επιχειρήσεις ένα βήμα πριν το λουκέτο» και ότι πορεύεται με το «manual της νεοφιλελεύθερης ορθοδοξίας», άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρωτολογία του στη Βουλή, σημειώνοντας ότι απαιτείται αλλαγή υποδείγματος με ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης με παρέμβαση του κράτους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΑ-ΠΣ εξέφρασε τη «βαθύτατη ανησυχία» του για τις εξελίξεις και το γεγονός, όπως είπε, ότι ο πρωθυπουργός δίνει την αίσθηση πως δεν καταλαβαίνει «τι ακριβώς συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, κυρίως για εκείνους που -όπως ανακαλύψατε την περίοδο της πανδημίας- είναι εξαρτημένοι από το μισθό τους ή από το πενιχρό εισόδημα της μικρής και μεσαίας επιχείρησής τους». «Φαίνεται ότι συνεχίζετε να μη καταλαβαίνετε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Τι έχει συμβεί, όχι από τον πόλεμο και μετά αλλά από τον Σεπτέμβρη και μετά, με δική σας ευθύνη και τι θα συμβεί τους επόμενους, τώρα που ο πόλεμος θα επιδεινώσει την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια», σχολίασε.

Προσέθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης δίνει την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνει «τι ακριβώς βιώνουν εκατομμύρια αβοήθητα νοικοκυριά που τους χτυπάει η ακρίβεια και δεν μπορούν να ανάψουν το καλοριφέρ ή το air condition, όχι επειδή έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή κακή ψυχολογία, όπως μας είπε ο φοβερός υπουργός σας της οικονομίας», «αλλά επειδή τους τελειώνει το διαθέσιμο εισόδημα τη 19η μέρα του μήνα».

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για αλλοπρόσαλλη πολιτική και τόνισε ότι ενώ τα χειρότερα είναι μπροστά μας η κυβέρνηση πηγαίνει «με το manual της νεοφιλελεύθερης ορθοδοξίας». «Η κρίση δεν μπορεί να γιατρευτεί με λίγα περισσότερα απ’ το δημόσιο ταμείο -δεν είναι αυτή η κριτική που σας κάνουμε- αλλά με διαφορετικό υπόδειγμα πολιτικής, δεν είναι ζήτημα δημοσιονομικής ευστάθειας, αλλά υποδείγματος», σημείωσε. Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι η βασική σκέψη του είναι «μην τυχόν και παρέμβουμε στην εσωτερική αγορά, μην τυχόν και αγγίξουμε τα κέρδη, τα υπερκέρδη, τα ουρανοκατέβατα κέρδη, όπως λέει η Κομισιόν, των ηλεκτροπαραγωγών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ, που σπεύσατε να ιδιωτικοποιήσετε».

Μίλησε για παρωχημένη και αναποτελεσματική λογική, «επικίνδυνη ιδιαίτερα για την περίοδο που έρχεται, που δεν θα είναι περίοδος οικονομικής κρίσης αλλά πολεμικής οικονομίας». «Και εσείς θα σκέφτεστε την τιμή τής μετοχής στο ταμπλό του χρηματιστηρίου. Και μη τυχόν φορολογήσετε τα υπερκέρδη ολίγων ιδιωτών», σημείωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση βγάζει κάποια χρήματα από το δημόσιο ταμείο για «να επιδοτεί την αισχροκέρδεια», «να αφήνει αλώβητο το μηχανισμό παραγωγής αισχροκέρδειας και να δίνει ανεπαρκέστατες ενισχύσεις για τον καταναλωτή, μπροστά στις υπέρογκες αυξήσεις που έχουν ήδη εγγραφεί στα τιμολόγια». Ρώτησε ευθέως τον κ. Μητσοτάκη γιατί δεν βάζει φραγμό στα υπερκέρδη, είτε με πλαφόν είτε με ισχυρή φορολόγηση.

Επικαλούμενος στοιχεία που έχει στη διάθεση του, όπως είπε, ανέφερε ότι υπάρχει υπερκέρδος 49 ευρώ τη μεγαβατόρα ενώ το αντίστοιχο κέρδος την προηγούμενη χρονιά ήταν 2 έως 3 ευρώ και πως από αυτό το πόσο των 49 ευρώ, προκύπτει ότι συνολικό υπερκέρδος των ηλεκτροπαραγωγών με μονάδες φυσικού αερίου, στο οκτάμηνο, είναι 1,7 δισ. Προσέθεσε ότι αν αφαιρεθούν από αυτό οι όποιες επιστροφές ή εκπτώσεις στους καταναλωτές, «προκύπτει επίσης ένα ιλιγγιώδες ποσό, αυτό των 1,4 δισ. κι εσείς δίνετε 600 εκατ. για να επιδοτείτε την αισχροκέρδεια». «Κι εσείς εδώ μας μιλάτε για λεφτόδεντρα και πού θα βρείτε τα λεφτά για να στηρίξετε την κοινωνία», σημείωσε.

Υπογράμμισε ότι «αυτά είναι τα λεγόμενα ουρανοκατέβατα κέρδη που λέει η Κομισιόν ότι πρέπει να φορολογηθούν» και ότι από τα 1,4 δισ. «στη ΔΕΗ των γαλάζιων γκόλντεν μπόις αντιστοιχεί περίπου 1 δισ. ευρώ και τα υπόλοιπα τα μοιράζονται οι τρεις ιδιωτικές εταιρείες». «Τι περιμένετε για να πάρετε πίσω αυτά τα κέρδη, το συμβούλιο Κορυφής της Πέμπτης;», ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη. «Τι περιμένετε για να φορολογήσετε υπερκέρδη 1,4 δισ.; Να γονατίσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις; Περιμένετε να βγάλουν άλλα τόσα το επόμενο εξάμηνο; Για ποιανού τα συμφέροντα κυβερνάτε; Του πολίτη, του καταναλωτή, του υγιούς επιχειρηματία; Ή των funds και τριών εταιρειών;», ρώτησε. Σχολίασε ότι η απάντηση βρίσκεται στο άρθρο 6 του κυβερνητικού νομοσχεδίου «διότι αντί να φορολογήσετε τα υπερκέρδη, τους επιδοτείτε και από πάνω, επιδοτείτε 0,12 ευρώ το λίτρο τα διυλιστήρια, χωρίς μάλιστα καμία εγγύηση ότι αυτή η ελάφρυνση θα μετακυληθεί στους καταναλωτές».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «αυτό που ζούμε μέχρι τώρα, δυστυχώς, δεν είναι ακόμη η ακρίβεια του πολέμου -αυτή έρχεται, αλλά είναι η ακρίβεια Μητσοτάκη, η ακρίβεια της ιδεοληψίας σας για τις αγορές, τα κέρδη και τις νεοφιλελεύθερες συνταγές. Και των δεσμεύσεων σας απέναντι σε συμφέροντα». Στην αναφορά τού κ. Μητσοτάκη ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζουν 15 δισ., τόνισε ότι «1,5 δισ. κοστίζει σε ετήσια βάση η μείωση του ΕΦΚ κατανάλωσης στα κατώτερα επίπεδα που προβλέπει η Κομισιόν και 950 εκατ. η μείωση του ΦΠΑ για τα τρόφιμα». «Πού είναι τα 15 δισ.;», τόνισε. «Είναι ανέκδοτο να μιλάτε εσείς για δημοσιονομική ισορροπία και να κατηγορείτε εμάς ότι θέλουμε να τινάξουμε τη χώρα στον αέρα όταν εμείς παραλάβαμε χάος το ‘15 και βγάλαμε τη χώρα απ’ τα μνημόνια», προσέθεσε. «Πάρτε πίσω τα κλεμμένα» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας μείωση του ΕΦΚ στα κατώτερα όρια που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, του ΦΠΑ και στα καύσιμα και στα είδη μαζικής κατανάλωσης, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και πλαφόν στο κόστος του καταναλωτή.

Επικαλούμενος στοιχεία της 8ης Φεβρουαρίου του Ινστιτούτου Bruegel, είπε ότι επί συνόλου 24 ευρωπαϊκών χωρών εντός κι εκτός ΕΕ, 11 χώρες έχουν προχωρήσει σε μειώσεις φόρων (ΦΠΑ ή/και φόρων στα καύσιμα), 8 έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των τιμών ενέργειας λιανικής, 5 έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των τιμών ενέργειας χονδρικής και 7 έχουν προχωρήσει σε νομοθεσία για φόρο στα «ουρανοκατέβατα κέρδη». «Εδώ δεν έχουμε κάνει τίποτα από αυτά», είπε.

«Πρέπει να τελειώσουν οι δικαιολογίες και οι ανόμοιες συγκρίσεις», τόνισε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. «Μας μιλάτε για τον ΕΝΦΙΑ και μου κάνετε κόλπα αν θα τον ψηφίσω, ωραία μαγκιά αυτό, αν θα τον ψηφίσω, προφανώς και το τελευταίο ευρώ που θα έρθει και θα ελαφρύνει τον Έλληνα πολίτη εμείς θα το ψηφίζουμε. Το θέμα είναι ποια είναι η πολιτική σας», σημείωσε. «Μας λέτε ότι μειώσατε τον ΕΝΦΙΑ. Ποιος τον έφερε τον ΕΝΦΙΑ, μήπως η κυβέρνηση Σαμαρά στην οποία ήσασταν υπουργός;», συνέχισε, τονίζοντας πως «μόλις βγήκαμε απ’ τα μνημόνια, τον Νοέμβριο του ‘18 μειώσαμε εμείς τον ΕΝΦΙΑ 270 εκατ». «Και συγκρίνετε το σημερινό με αυτό που ήταν πριν από τη μείωση τη δική μας», συνέχισε, «το 2019 κάνατε μια μείωση 200 εκατ. επιπλέον απ’ τον δικό μας προϋπολογισμό, αλλά αυτή η μείωση κατανεμήθηκε άδικα γιατί 50% από αυτό αφορούσε περιουσίες πάνω από 300 χιλ. ευρώ, πολίτες που δεν ανήκουν στη μεσαία τάξη, γιατί είναι περίπου το 4% των φορολογούμενων. Και παρουσιάζετε σήμερα μια μείωση του ΕΝΦΙΑ την ώρα που τα παίρνετε διπλά και τριπλά απ’ τους λογαριασμούς, η οποία κατά το 1/3 αφορά το 5%».

Καταληκτικά σχολίασε ότι η «η επιβάρυνση των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ στη μεσαία τάξη την περίοδο των 4 χρόνων ισοδυναμεί σήμερα με δυο λογαριασμούς ΔΕΗ και τρία σούπερ μάρκετ».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι απαιτείται ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ότι «η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση ευθύνης και όχι κυβέρνηση της δικαιολογίας». Είπε ότι δεν είμαστε στο ‘19, «που υποσχεθήκατε στη μεσαία τάξη, όλα όσα λογαριάζατε να δώσετε μόνο στους έχοντες» και πως «η μεσαία τάξη ξανά πληρώνει το μάρμαρο και βαρυγκομά». Ο τόπος, τόνισε, «χρειάζεται κυβέρνηση που να μπορεί να αποδεχτεί ότι σε αυτή τη περίοδο της πολεμικής οικονομίας, το λόγο έχει το Δημόσιο, η κρατική παρέμβαση, όχι μόνο για μέτρα ανεπαρκή και κουπόνια και επιδοτήσεις, αλλά για τη διαμόρφωση των τιμών στην αγορά, για τη διακίνηση των αγαθών πρώτης ανάγκης, για την προστασία των ευάλωτων αλλά και της κανονικότητας της ζωής των ανθρώπων». Σχολίασε ότι δεν προσδοκά ότι η κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει ρότα και γι’ αυτό «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη και να οργανώσουμε εκείνα τα οικονομικά, κοινωνικά, και πολιτικά μέτωπα, που θα αποτρέψουν τη μετατροπή της κρίσης σε κοινωνική τραγωδία».

Είπε ότι απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις ο κ. Μητσοτάκης δεν αναζητά λύσεις αλλά δικαιολογίες και ότι αποδείχθηκε «επιταχυντής και πολλαπλασιαστής όλων των κρίσεων στη χώρα μας» και ότι μετατρέπει τα προβλήματα των μη προνομιούχων σε κέρδη για τους προνομιούχους.

Ειδικότερα ανέφερε ότι μόλις εξελέγη «πήρε 1 δισ. το χρόνο από τους συνταξιούχους για να το δώσετε στα funds για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής σύνταξης». «3 δισ. λιγότερα στα τρία αυτά χρόνια οι συνταξιούχοι. Και τώρα τους δίνετε 135 εκατ. σε λιγότερους από το ένα τρίτο εξ αυτών», σημείωσε, προσθέτοντας ότι έχει δώσει και 6,6 δισ. σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς. «Αυτό το πάρτι δεν έχει ξαναγίνει. Έχετε γεμίσει τη ΔΕΗ, το ΔΕΔΗΕ, τον ΕΦΚΑ με γαλάζια γκόλντεν μπόις, με προκλητικούς μισθούς από 8.000 έως 28.000 ευρώ και δίνουν μπόνους στους εαυτούς τους», είπε.

Ως προς την πανδημία είπε ότι γνώριζε ο πρωθυπουργός ότι για να περιορίσουμε την πίεση στο ΕΣΥ, έπρεπε να ενισχυθεί σε υποδομές και προσωπικό, αλλά «δεν το κάνατε», όπως γνώριζε και ότι για να αντιμετωπίσουμε την ενεργειακή κρίση έπρεπε η ΔΕΗ να είναι εργαλείο στα χέρια του κράτους, «όμως εσείς την ιδιωτικοποιήσατε». «Γνωρίζατε ότι για να μην ξεφύγει το κόστος στα καύσιμα έπρεπε να μειωθεί ο ΕΦΚ στα κατώτατα όρια που ορίζει η ΕΕ, δυο φορές όμως καταψηφίσατε αντίστοιχη τροπολογία που φέραμε, και μας κάνετε και πλάκα ότι δεν το κάνετε για να μην ευνοηθούν τα Καγιέν, και γνωρίζατε ότι για να μην εκτοξευθούν οι τιμές στα βασικά αγαθά, έπρεπε να μπει πλαφόν και να γίνουν έλεγχοι στην αγορά, εδώ και οκτώ μήνες παριστάνετε το τροχονόμο στα καρτέλ και στο σαρωτικό κύμα της ακρίβειας», προσέθεσε.

«Όμως κ. Μητσοτάκη, τα ψέματα τελείωσαν», τόνισε ο κ. Τσίπρας. Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές, όμως κάλεσε τον πρωθυπουργό «που μας είπατε ότι είναι ανευθυνότητα να μιλά κανείς για εκλογές σε αυτές τις δύσκολες ώρες» να απαντήσει «ποιος διακινεί στο δημόσιο διάλογο δυο μήνες τώρα τις προθέσεις σας για εκλογές. Εμείς ή το Μ.Μαξίμου; Ποιος διακινεί εδώ και έναν μήνα ότι έχετε πάρει την απόφαση να αυτοεξευτιλιστείται αλλάζοντας για δεύτερη φορά στην ίδια θητεία τον εκλογικό νόμο; Εμείς ή εσείς;». «Αν είστε τόσο υπεύθυνος απαντήστε: Προτίθεστε να φέρετε την αλλαγή εκλογικού νόμου δεύτερη φορά μέσα στην ίδια θητεία; Πείτε μας αλήθεια τόσο βαθιά απεγνωσμένος είστε;», είπε.

«Κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Μόνο τελειώνετε γρήγορα. Πριν οι ζημιές γίνουν ανεπίστρεπτες για τη χώρα και κυρίως για τη κοινωνία», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Τσίπρας.

Η χώρα χρειάζεται αλλαγή υποδείγματος και πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης

«Είσαστε η χειρότερη κυβέρνηση στην χειρότερη στιγμή», ανέφερε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την δευτερολογία του στην Βουλή και πρόσθεσε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «αλλαγή υποδείγματος και πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης».

Απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «ζήτησα αλλαγή υποδείγματος πολιτικής. Δεν θα πω ότι είσαστε ανίκανοι, είσαστε ανεπαρκείς για να εφαρμόσετε μία αλλαγή υποδείγματος, ούτε θέλετε ούτε μπορείτε γιατί δεν πιστεύετε στην παρέμβαση του κράτους».

Αναφέρθηκε στο θέμα των εκλογών λέγοντας: «Ο κ. Πέτσας είπε την αλήθεια “δεν θα πάμε σε εκλογές γιατί θα μας τιμωρήσει ο ελληνικός λαός”. Είσαστε η μοναδική κυβέρνηση που από την πρώτη ημέρα της ανάληψης της εξουσίας άρχισε να μιλάει για εκλογές, στον έναν χρόνο στον δεύτερο. Με διαρροές, με πρωτοσέλιδα με επίσημες διαρροές». Συνεχίζοντας ανέφερε «οι υπουργοί σας έχουν κατεβάσει τα μολύβια, οργανώνουν τις εκλογικές τους εκστρατείες. Εσείς παρουσιάσατε σαν υποψήφιο τον κ. Χρυσοχοίδη».

Εξηγώντας την δική του θέση είπε «Εμείς πιστεύουμε ότι η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης και επειδή είστε ανεπαρκείς με ευθύνη ζητάμε προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία». Για το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου είπε ότι «ο εκλογικός νόμος δεν μπορεί να καθορίζεται με βάση της ενδείξεις των δημοσκοπήσεων. Οι δημοσκοπήσεις ειδικά στην Ελλάδα πολύ συχνά πέφτουν έξω. Αν πιστεύαμε τις δημοσκοπήσεις θα ήταν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο κ. Λοβέρδος.

Απαντώντας στην κριτική του πρωθυπουργού για το 2015 είπε: «Το 2015 ο κ. Σαμαράς παρέδωσε μία χώρα σε απόλυτη χρεοκοπία που δεν είχε να πληρώσει τις συντάξεις και είχε υποχρεώσεις απέναντι στην ΕΕ και το ΔΝΤ και δεν είχε υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της στα δημοσιονομικά. Η χρεοκοπία έφερε την κρίση». Συνεχίζοντας είπε ότι «εμείς παραδώσαμε ρυθμισμένο χρέος, 37 δις απόθεμα στο δημόσιο ταμείο και έξοδο από τα μνημόνια».

Αναφέρθηκε στο θέμα της αισχροκέρδειας των επιχειρήσεων ενέργειας απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό: «Ξαφνικά μάθατε ότι υπάρχουν υπερκέρδη και αισχροκέρδεια και ότι πρωταγωνιστής σε αυτό το ράλι είναι η ΔΕΗ που έχει απωλέσει τον δημόσιο χαρακτήρα της. Εμείς είχαμε έγνοια μας όχι την τιμή στο ταμπλό του χρηματιστηρίου αλλά να μη αυξηθεί ούτε ένα ευρώ στα τιμολόγια ρεύματος. Όταν εσείς αρνιόσαστε ότι υπάρχουν υπερκέρδη, άλλες κυβερνήσεις όπως του Μακρόν έβαζε πλαφόν στην τιμή χονδρικής και στην τιμή του καταναλωτή και φορολογώντας τα υπερκέρδη, δημιούργησε συνθήκες πολύ πιο ευνοϊκές για τους πολίτες που επιπλέον δεν έχουν μισθό 650 ευρώ. Το ερώτημα δεν είναι αν εμείς προτείνουμε λεφτόδεντρα, είναι αν υπάρχει πολιτική βούληση και αλλαγή ενεργειακής στρατηγικής. Η βασική αιτία της ενεργειακής ακρίβειας είναι οι αυξήσεις σε παγκόσμια κλίμακα του φυσικού αερίου που όμως βασίζονται στην αισχροκέρδεια. Ένα μέρος του προβλήματος είναι εισαγόμενο και ένα μέρος οφείλεται στην αισχροκέρδεια την οποία τώρα κάνετε ένα βήμα για να την αντιμετωπίσετε».

Άσκησε κριτική για την συνολική ενεργειακή στρατηγική της κυβέρνησης λέγοντας ότι ακολούθησε πολιτική βίαιης απολιγνιτοποίησης υπέρ της πολιτικής ενίσχυσης του φυσικού αερίου από το 2019 και μετά, χωρίς παράλληλα να ευνοήσει τις ουσιαστικές επενδύσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. «Όλη σας η πολιτική είναι σε σχέση με το φυσικό αέριο που η τιμή του θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο επόμενο διάστημα», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι ακολούθησε λάθος πολιτική διαπραγμάτευσης τις τιμής.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαρτίου 2022 16:42:08 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr και PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group