Το υπουργείο αναγνώρισε την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Τυριού «ΦΕΤΑΣ»

Η συγκεκριμένη Δ.Ο. θα είναι πλέον σε θέση να συνδράμει θεσμικά στην εμβάθυνση του διαλόγου με το υπουργείο
ΦΕΤΑ
News Room13 Αυγούστου, 2021 15:590
Η συγκεκριμένη Δ.Ο. θα είναι πλέον σε θέση να συνδράμει θεσμικά στην εμβάθυνση του διαλόγου με το υπουργείο

Την επίσημη αναγνώριση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης (Δ.Ο.) «ΦΕΤΑΣ», ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, καθώς η συγκεκριμένη Δ.Ο. θα είναι πλέον σε θέση να συνδράμει θεσμικά στην εμβάθυνση του διαλόγου με το υπουργείο, των παραγόντων της εφοδιαστικής αλυσίδας ενός από τα εμβληματικότερα προϊόντα της χώρας μας, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στην προώθηση, στη διαφάνεια στην αγορά, αλλά και στην προστασία του Φέτας ΠΟΠ από πρακτικές που πλήττουν το συγκεκριμένο προϊόν.

Όπως αναφέρουν στο ΥπΑΑΤ, προσμένουν να βρουν στη Δ.Ο. Φέτας έναν αξιόπιστο θεσμικό συνομιλητή, αλλά κι έναν άμεσο συνεργάτη σε ζητήματα ελέγχου της τήρησης της νομιμότητας των προδιαγραφών παραγωγής της Φέτας ΠΟΠ, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ, αλλά και ειδικότερα για τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Αυγούστου 2021 15:59:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας