Κρεμλίνο: Ευερέθιστος και ξεχασιάρης ο Μπάιντεν

Κατήγγειλε ότι προσέβαλε τον Πούτιν
ΜΠΑΙΝΤΕΝ-0611
News Room18 Μαρτίου, 2022 16:220
Κατήγγειλε ότι προσέβαλε τον Πούτιν

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε σήμερα τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν «προσωπικές προσβολές» και επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του φαίνεται ότι προκλήθηκαν από τον εκνευρισμό, την κούραση και το γεγονός πως ξεχνά.

Ο Μπάιντεν έχει αποκαλέσει τις τελευταίες ημέρες τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» και «δολοφονικό δικτάτορα», μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που στην πραγματικότητα είναι προσωπικές προσβολές εναντίον του προέδρου Πούτιν», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στους δημοσιογράφους.

«Με δεδομένο τον εκνευρισμό του Μπάιντεν, την κούρασή του και το γεγονός ότι μερικές φορές ξεχνά, γεγονός που τον οδηγεί να κάνει επιθετικές δηλώσεις, δεν θα κάνουμε σκληρές εκτιμήσεις ώστε να μην προκαλέσουμε περισσότερη επιθετικότητα», πρόσθεσε.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

 

Τελευταία ενημέρωση 18 Μαρτίου 2022 16:22:11 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας