Ιταλία: H σορός της Μόνικα Βίτι τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

Στο δημαρχιακό μέγαρο της Ρώμης
ΜΟΝΙΚΑ-ΒΙΤΙ-ΚΗΔΕΙΑ
News Room4 Φεβρουαρίου, 2022 20:400
Στο δημαρχιακό μέγαρο της Ρώμης

Η σορός της μεγάλης Ιταλίδας ηθοποιού Μόνικα Βίτι τέθηκε σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα στο δημαρχιακό μέγαρο της Ρώμης, το Καπιτώλιο. Οι Ρωμαίοι θα μπορούν της αποτίσουν φόρο τιμής μέχρι τις 6 το απόγευμα και από αύριο το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Ο περιφερειάρχης της Ρώμης Νικόλα Τζινγκαρέτι, ο οποίος μετέβη πριν από λίγο στο Καπιτώλιο, δήλωσε ότι η Μόνικα Βίτι, εκτός από το μεγάλο ταλέντο της, διακρινόταν και για την ειλικρινή κοινωνική της ευαισθησία. «Μας έλειψε και θα μας λείψει το μεταδοτικό της χαμόγελο», είπε η Ιταλίδα ηθοποιός Μαρίζα Λαουρίτο.

«Τελικά δεν ήταν μόνο ηθοποιός. Είχε και ένα άλλο χάρισμα: στην πραγματικότητα ήταν και σκηνοθέτις των έργων στα οποία έπαιζε», πρόσθεσε η συγγραφέας Ντάτσια Μαραϊνι. Το δημαρχιακό μέγαρο της Αιώνιας Πόλης επισκέφθηκε και ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Ντάριο Φραντσεσκίνι.

Η κηδεία της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδας θα τελεσθεί αύριο, Σάββατο, το απόγευμα στις 3 (ώρα Ιταλίας) στην Εκκλησία των Καλλιτεχνών (Chiesa degli Artisti), στην Πλατεία του Λαού της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 4 Φεβρουαρίου 2022 20:40:50 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας