Σώθηκαν και οι 21 επιβάτες αεροσκάφους που συνετρίβη στο Τέξας

Οι επιβάτες κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το αεροπλάνο
PREVEZANEWS-F-735
News Room19 Οκτωβρίου, 2021 22:190
Οι επιβάτες κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το αεροπλάνο

Ένα αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 21 άνθρωποι, κατέπεσε σήμερα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απογείωσης, κοντά στο Χιούστον, στο Τέξας και όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να βγουν από το αεροπλάνο προτού πάρει φωτιά, έγινε γνωστό από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

«Όλοι οι επιβαίνοντες, οι 18 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος, επέζησαν», δήλωσε ο αρχιφύλακας Στίβεν Γούνταρντ, της υπηρεσίας Δημόσιας Ασφαλείας του Τέξας, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί τοπική ώρα.

Το αεροσκάφος, ένα δικινητήριο McDonnell Douglas, που είχε προορισμό τη Βοστόνη, τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, όπως φαίνεται στις εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες διάσωσης.

Από την πτώση του αεροσκάφους, τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνθρωπος, είπε ο Τρέι Ντούχον, ένας τοπικός αξιωματούχος.

Οι επιβάτες κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το αεροπλάνο, διευκρίνισε ο Τιμ Γκίμπσον, ο διευθυντής των τοπικών υπηρεσιών διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων.

«Ήταν σοκαρισμένοι, πολύ σοκαρισμένοι», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως το ατύχημα είχε «την καλύτερη δυνατή έκβαση».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

 

Τελευταία ενημέρωση 19 Οκτωβρίου 2021 22:19:41 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας