Τέσσερις νεκροί, ένας αγνοούμενος από αιφνίδιες πλημμύρες στη βόρεια Τουρκία

Η απομάκρυνση των κατοίκων με ελικόπτερα από τις πληγείσες περιοχές συνεχίζεται
News Room12 Αυγούστου, 2021 15:350
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
Η απομάκρυνση των κατοίκων με ελικόπτερα από τις πληγείσες περιοχές συνεχίζεται

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αιφνίδιες πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Κασταμονή της τουρκικής περιφέρειας της Μαύρης Θάλασσας και ένας άνθρωπος αγνοείται, ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD).

Πλημμύρες σημειώθηκαν επίσης στις επαρχίες Μπαρτίν και Σινώπης στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Η κρατική ραδιοτηλεόραση TRT Haber μετέδωσε χθες, Τετάρτη, πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή στις πλημμύρες που έπληξαν την Μπαρτίν.

Η AFAD ανακοίνωσε πως η απομάκρυνση των κατοίκων με ελικόπτερα από τις πληγείσες περιοχές συνεχίζεται και πρόσθεσε πως δρόμοι έχουν κλείσει επειδή γέφυρες έχουν καταρρεύσει ή έχουν υποστεί ζημιές.

Σε τηλεοπτικές εικόνες τα νερά των πλημμυρών φαίνεται να παρασύρουν δεκάδες αυτοκίνητα και σωρούς από συντρίμμια στους δρόμους. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή θα περιοριστούν αύριο, Παρασκευή, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της μετεωρολογικης υπηρεσίας, ανακοίνωσε η AFAD.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

 

Τελευταία ενημέρωση 12 Αυγούστου 2021 15:35:39 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares