Μια μικρή ομάδα σκληραγωγημένων Γερμανών θέλησε σήμερα να κρατήσει ζωντανή μια ετήσια παράδοση, παρά τους περιορισμούς κατά του νέου κορονοϊού, και τα μέλη της συμμετείχαν σε έναν αγώνα δρόμου ντυμένα Άγιοι Βασίληδες.
«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ λυπηρό που ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά φέτος», είπε ένας εξ αυτών, ο Σεμπάστιαν Στόλε.
Κανονικά, έως και 1.200 άνθρωποι συμμετέχουν στο αγώνα δρόμου των Άγιων Βασίληδων στην πόλη Μίχεντορφ, στην ανατολική Γερμανία, ωστόσο φέτος ζητήθηκε να τηρήσουν τις αποστάσεις και να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους ενώ τρέχουν.
«Ο αριθμός των δρομέων είναι περιορισμένος και υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές για να τρέξουν. Δεν υπάρχει γραμμή εκκίνησης και δεν κρατείται χρόνος. Όλοι μπορούν απλά να τρέξουν σε διαφορετικό χρόνο και αυτό βοηθά πραγματικά», δήλωσε ο Γκριτ Σμίντ, ένας από τους λίγους Άγιους Βασίληδες που έτρεξαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.