Η Ρωσία πιθανόν να ξεκινήσει την παραγωγή ενός εμβολίου κατά της COVID-19 το φθινόπωρο, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας, Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ.
Οι δοκιμές του εμβολίου γίνονται σε συνεργασία με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και το Ερευνητικό Κέντρο Gamalei.
“Η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού πιθανόν να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020. Περισσότερα από 4.000 δείγματα πλάσματος αίματος αναλύθηκαν με τη χρήση του συστήματος εξέτασης για την ανοσία στον COVID-19 που έχει δημιουργήσει το Κέντρο Gamalei”, είπε ο ίδιος, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του υπουργείου Άμυνας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Sputnik
Τελευταία ενημέρωση 20 Ιουνίου 2020 19:27:35 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.