Ζευγάρι στο Πακιστάν κατηγορείται ότι σκότωσε την 7χρονη υπηρέτριά του

Ο άντρας την χτύπησε με κλωτσιά στην κοιλιά επειδή άφησε ελεύθερο έναν παπαγάλο
ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΣΗΜΑΙΑ
News Room4 Ιουνίου, 2020 15:580
Ο άντρας την χτύπησε με κλωτσιά στην κοιλιά επειδή άφησε ελεύθερο έναν παπαγάλο

Ένα ζευγάρι στο Πακιστάν που κατηγορείται ότι σκότωσε την 7χρονη υπηρέτριά του επειδή άφησε ελεύθερο έναν παπαγάλο, συνελήφθη κοντά στο Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας εναντίον ανήλικων οικιακών βοηθών που προκαλεί οργή στην κοινή γνώμη του Πακιστάν.

Η μικρή Ζόχρα Μπίμπι εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και ασχολούταν με τον γιο τους, που έχει την ίδια ηλικία με εκείνη, μια κοινή πρακτική στο Πακιστάν.

“Το καημένο το κορίτσι βασανίστηκε από το ζευγάρι, το οποίο την κατηγόρησε ότι άφησε ελεύθερο έναν από τους τέσσερις παπαγάλους του”, δήλωσε σήμερα ο Μουχτάρ Άχμαντ, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης.

“Τους συλλάβαμε και τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση αμέσως μόλις το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε η Ζόχρα ενημέρωσε την αστυνομία”, πρόσθεσε. Το ζευγάρι πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο την Κυριακή, όμως αυτό υπέκυψε τη Δευτέρα, εξήγησε ο ίδιος.

Ο άνδρας “την κλώτσησε χαμηλά στην κοιλιά, ένα χτύπημα που απέβη μοιραίο”, επεσήμανε ο αστυνομικός.

Ο υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σιρίν Μαζάρι επιβεβαίωσε τη σύλληψη του ζευγαριού σε ένα tweet, ενώ πρόσθεσε ότι το υπουργείο βρίσκεται σε επαφή με την αστυνομία.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

 

Τελευταία ενημέρωση 4 Ιουνίου 2020 15:58:57 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας