ΥΠΕΝ: το όφελος από τις επιδοτήσεις στο ρεύμα

Ενδεικτικά παραδείγματα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΡΕΥΜΑ-ΜΠΡΙΖΑ-ΠΡΙΖΑ
Φωτό: PIXABAY
News Room31 Ιανουαρίου, 2023 15:030
Ενδεικτικά παραδείγματα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Από 16 έως 48 ευρώ κλιμακώνεται το όφελος των νοικοκυριών από τις επιδοτήσεις στην κατανάλωση ρεύματος Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα ενδεικτικά παραδείγματα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα:

-Νοικοκυριό με μηνιαία κατανάλωση 400 κιλοβατώρες, θα πλήρωνε χωρίς την επιδότηση 80 ευρώ και με την επιδότηση θα πληρώσει 64 ευρώ.

-Νοικοκυριό με μηνιαία κατανάλωση 700 κιλοβατώρες, θα πλήρωνε χωρίς την επιδότηση 139 ευρώ και με την επιδότηση (μέχρι τις 500 κιλοβατώρες) θα πληρώσει 119 ευρώ. Αν επιτύχει το στόχο εξοικονόμησης ενέργειας κατά 15 %, θα έχει έκπτωση και στην κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες και θα πληρώσει τελικά 111 ευρώ.

-Νοικοκυριό με μηνιαία κατανάλωση 1200 κιλοβατώρες, θα πλήρωνε χωρίς την επιδότηση 239 ευρώ και με την επιδότηση (μέχρι τις 500 κιλοβατώρες) θα πληρώσει 219 ευρώ. Αν επιτύχει το στόχο εξοικονόμησης ενέργειας κατά 15 %, θα έχει έκπτωση και στην κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες και θα πληρώσει τελικά 191 ευρώ.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 31 Ιανουαρίου 2023 15:03:16 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας