Συνελήφθη ο 57χρονος “Μιχάλης” που πήγαινε την 12χρονη στα ραντεβού της φρίκης

Είναι συνταξιούχος ναυτικός, με άλλο όνομα
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΙΣΩ
News Room14 Δεκεμβρίου, 2022 18:380
Είναι συνταξιούχος ναυτικός, με άλλο όνομα

Συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός μικρού παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, ο 57χρονος που συνελήφθη, το απόγευμα, με ένταλμα της ανακρίτριας και η ίδια η 12χρονη, στον Κολωνό, τον έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης».

Ο κατηγορούμενος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι “Μανώλης”, φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του 57χρονου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έγινε στο σπίτι του, στην περιοχή του Πειραιά, όπου και διεξάγεται έρευνα έως αυτή την ώρα.

Σημειώνεται, ότι η ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση της 12χρονης. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο “Μιχάλης” φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 14 Δεκεμβρίου 2022 20:20:10 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας