Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Ο υδράργυρος στο Οχυρό Νευροκοπίου έπεσε μόλις στον 1,1 βαθμό Κελσίου, ενώ οι επόμενες χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Σέλι (1,8), Νευροκόπι (2,1), Βλάστη Κοζάνης (2,3), Περιθώρι Νευροκοπίου (2,4), Βαρικό Φλώρινας (2,6), Νέο Καύκασο Φλώρινας (2,9) και Περτούλι Τρικάλων (3,6 βαθμοί).
Τελευταία ενημέρωση 19 Σεπτεμβρίου 2022 11:30:38 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.