Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του στις Σέρρες, μέσα σε ανελκυστήρα, όταν καταπλακώθηκε από ψυγείο το οποίο επιχείρησε να μεταφέρει.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 31 Ιουλίου 2022 13:34:11 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.