Σοβαρές αναζωπυρώσεις προκαλεί η ενίσχυση των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, στα μέτωπα της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς που καίει από το πρωί του Σαββάτου στη νότια Λέσβο.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Παναγιώτη Κουφέλο, «οι αναζωπυρώσεις λόγω ανέμων έντασης 7 μποφόρ καίνε στην περιοχή Ρογκάδα όπου και ξεκίνησε η φωτιά το περασμένο Σαββάτο και βορειοδυτικά του οικισμού της Βρίσας, χωρίς όμως να απειλεί τον οικισμό».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 25 Ιουλίου 2022 13:15:24 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.