Αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ
ΛΙΓΝΑΔΗΣ-ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ
Φωτό: © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
News Room14 Ιουλίου, 2022 19:450
Κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ

Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, μετά την καταδίκη του σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ, που κατάφερε να συγκεντρώσει το πρωί και αφού συμπληρώθηκαν τα απαιτούμενα έγγραφα, βγήκε από τις φυλακές, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ο οποίος τον παρέλαβε.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουλίου 2022 19:45:14 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας