Αγνωστοι διέρρηξαν διαμέρισμα 6ου ορόφου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, απ’ όπου “ξήλωσαν” χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν στο κενό, για να το φορτώσουν στη συνέχεια σε όχημα διαφυγής.
Η κινηματογραφική κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος απουσίαζε.
Από την πτώση προκλήθηκαν ζημιές σε χαμηλότερο όροφο της πολυκατοικίας, αλλά και στο οδόστρωμα, όπου κατά την πρόσκρουση του ογκώδους χρηματοκιβωτίου δημιουργήθηκε μία τρύπα.
Η λεία των δραστών παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, ενώ ο παθών – κατά πληροφορίες πρόκειται για επιχειρηματία – αναμένεται να καταθέσει σήμερα μήνυση για την υπόθεση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 27 Ιουνίου 2022 10:24:10 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.