Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στη Ραφήνα, όπου ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 4 αγνώστους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 2 τα ξημερώματα ξέσπασε καυγάς, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, μεταξύ του άτυχου 42χρονου και άλλων 4 ατόμων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.
Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αγνώστους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους 4 άνδρες της επίθεσης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 26 Ιουνίου 2022 19:56:56 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.