Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση ναρκωτικών – Συνελήφθη μητέρα, γιος και σύντροφος

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4,5 κιλά ηρωίνης
PREVEZANEWS-G-640
News Room11 Ιουνίου, 2022 21:130
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4,5 κιλά ηρωίνης

Στη σύλληψη τριών μελών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης-αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελληνική επικράτεια και κυρίως στα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 27χρονο άντρα, έλληνα, και δύο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 49 και 29 ετών, μητέρα και σύντροφος του πρώτου αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος, πρωινές ώρες χθες, μετέβη σε περιοχή της Ημαθίας προκειμένου να παραλάβει όχημα που είχε ο ίδιος αποστείλει την προηγούμενη μέρα με μεταφορική εταιρεία από την Αθήνα.

Κατά την ακινητοποίησή του για διενέργεια ελέγχου, δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν, εννέα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 538 γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία πόρτας του αυτοκινήτου, δελτίο ταυτότητας αμφιβόλου γνησιότητας ξένης Αρχής, κινητό τηλέφωνο και πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία όπου διέμεναν και οι τρεις συλληφθέντες σε περιοχή του Νομού Αττικής, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον ποσότητα ηρωίνης και συγκεκριμένα 297 γραμμάρια μοιρασμένα σε δύο δέματα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (διακίνηση-αγορά-κατοχή).

Κατασχέθηκε τέλος και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και διευκόλυνσης της συμμορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Ιουνίου 2022 21:13:17 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας