Καβάλα: Στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της
Φωτό: © MAGICFOCUS

Κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του
News Room6 Μαΐου, 2022 13:050
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-030321
Κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο 55χρονος άντρας που χθες το απόγευμα σκότωσε τη 45χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου, ανατολικά της Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άντρας που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, την στραγγάλισε.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Το ζευγάρι που έχει δυο ανήλικα παιδιά έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Μαΐου 2022 13:05:25 από News Room

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares