Ζημιές σε γνωστό εστιατόριο-πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν, το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, δύο άγνωστοι, όταν δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, επειδή δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης που τους ζητήθηκε να επιδείξουν προκειμένου να εισέλθουν.
Περίοικοι άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί.
Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης της οποίας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για το συμβάν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 18 Απριλίου 2022 12:10:36 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.