Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν, διά απευθείας κλήσεως, τρία άτομα που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πράξη που συνδέεται με τη διακίνηση «ροζ» βίντεο και θύμα μία νεαρή γυναίκα.
Είχε προηγηθεί έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., κατά την οποία εξετάστηκε αρχικά η εκδοχή το επίμαχο υλικό να συνδέεται με την υπόθεση της 24χρονης που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Από την έρευνα όμως δεν διαπιστώθηκε το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο να είναι η 24χρονη.
Ωστόσο, εντοπίστηκαν τρία άτομα, στα κινητά των οποίων βρέθηκε το βίντεο και γι’ αυτόν τον λόγο παραπέμφθηκαν σε δίκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 13 Απριλίου 2022 16:32:46 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.