Θύμα μπούλινγκ πήγε με αεροβόλο στο σχολείο του, στον Γέρακα

Συνελήφθη 13χρονος
News Room24 Μαρτίου, 2022 11:590
ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΤΣΑΝΤΕΣ
Συνελήφθη 13χρονος

Ενας 13χρονος μαθητής της Α΄ Γυμνασίου, ο οποίος δεχόταν μπούλινγκ, από παρέα παιδιών, συνελήφθη επειδή πήγαινε με αεροβόλο στο σχολείο του, στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο 13χρονος ανέφερε ότι δεχόταν συνεχώς μπούλινγκ και απειλές, μάλιστα, κατά της ζωής του από άλλους μαθητές και σε κάποια στιγμή άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο με ένα αεροβόλο που υπήρχε στο σπίτι του.

Η διευθύντρια του σχολείου, που αντιλήφθηκε ότι ο μαθητής οπλοφορούσε, ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σχολείο και από την έρευνα που πραγματοποίησε βρήκε στην τσάντα του ένα αεροβόλο και ένα πολυεργαλείο με κατσαβίδι.

Ο 13χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Μαρτίου 2022 11:59:09 από News Room

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares