Ελεύθερος αφέθηκε, το πρωί, ο επιχειρηματίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων που είχε απαχθεί από άγνωστα άτομα, στις 29 Δεκεμβρίου 2021, στο Ντράφι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος επιχειρηματίας φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.
Σημειώνεται, ότι οι απαγωγείς, που τον άφησαν ελεύθερο στην περιοχή του Τατοϊου, ζητούσαν λύτρα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτήν την ώρα, το ύψος του ποσού που κατέβαλε η οικογένειά του.
Ο επιχειρηματίας πρόκειται να καταθέσει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 4 Μαρτίου 2022 10:04:20 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.