Εντοπίστηκε η υπόγεια αποθήκη που έγινε κορονοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου

Δικογραφία και 50.000 πρόστιμο στον διοργανωτή
News Room19 Ιανουαρίου, 2022 22:470
ΜΟΥΣΙΚΗ-ΚΛΑΜΠ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Δικογραφία και 50.000 πρόστιμο στον διοργανωτή

Ο διαχειριστής γνωστής εταιρείας εστίασης φέρεται ότι είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από το ξέφρενο κορονοπάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σε αποθήκη στο Μετς, όπου η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε από την οδό Αρδηττού μέχρι το Α’ Νεκροταφείο, για να πάρουν σειρά οι πελάτες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πλήρωναν αδρά προκειμένου να συμμετάσχουν στο γλέντι με μουσική και άφθονες σαμπάνιες.

Το θέμα διέρρευσε από βίντεο και πληροφορίες που βγήκαν στην δημοσιότητα, μέσα από το πάρτι, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό οι αρχές.

Μετά την διαρροή πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αστυνομία και δύο μέρες μετά διευκρινίστηκε τι έχει γίνει και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του διοργανωτή του κορονοπάρτι σχηματίστηκε χτες δικογραφία για παράβαση του άρθρου 285, που αφορά στην παραβίαση μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών σε συνδυασμό με την ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, ενώ κόπηκε πρόστιμο ύψους 50.000.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το πάρτι είχε στηθεί στο υπόγειο κτιρίου στην γωνία Αρδηττού και Μουσούρου, πάνω από την οποία στεγάζεται γνωστό κλαμπ, που όμως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει νοικιάσει την αποθήκη στον ιδιοκτήτη εταιρείας, ο οποίος όμως την επινοικίασε, άγνωστο με ποιο ποσό, στον επιχειρηματία της εστίασης που την διαμόρφωσε για το κορονοπάρτι.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εστίασης, ο οποίος είναι ομογενής από την Γεωργία, 34 ετών, δεν βρέθηκε να καταθέσει, γι’ αυτό σχηματίστηκε σε βάρος του η δικογραφία, ενώ το πρόστιμο των 50.000 ευρώ θυροκολλήθηκε στην έδρα της εταιρείας του η οποία διαχειρίζεται καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης, στην λεωφόρο Μεσογείων στον Χολαργό.

Ωστόσο, τα 50.000 ευρώ είναι μάλλον «ψίχουλα» μπροστά στα έσοδα από το κορονοπάρτι, αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, ενώ ο χώρος είχε διαμορφωθεί με καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων και άνω. Οι καναπέδες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κοστολογούνταν προς 600, 800 και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ στο μπαρ οι πελάτες πλήρωναν 50 ευρώ το άτομο.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 19 Ιανουαρίου 2022 22:47:51 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares