Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ο Ιρακινός, για συμμετοχή στον ISIS

Θα απολογηθεί την Δευτέρα
ISIS-ΙΡΑΚΙΝΟΣ-ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ
Φωτό: © EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
News Room24 Δεκεμβρίου, 2021 14:170
Θα απολογηθεί την Δευτέρα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα ο 40χρονος Ιρακινός που συνελήφθη ως μέλος του ISIS.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα το πρωί. Ο κατηγορούμενος ως μέλος της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης δεν είχε δικηγόρο και έτσι διορίστηκε από την δικαστική λειτουργό συνήγορος για να τον εκπροσωπήσει.

Σύμφωνα με στοιχεία των διωκτικών και δικαστικών αρχών, ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων. Μετά τις εξηγήσεις του είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Δεκεμβρίου 2021 14:17:41 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας