Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το περιστατικό στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, όπου κατέρρευσε το ταβάνι σχολικής αίθουσας χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός αφού οι μαθητές είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως.
Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διερευνηθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παραβίασης κανόνων οικοδομικής.
Στο πλαίσιο της έρευνας, θα οριστεί πραγματογνώμονας για να κάνει αυτοψία, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες εκπαιδευτικοί και γονείς του σχολείου.
Στην παραγγελία της η εισαγγελέας ζητεί επίσης να εντοπιστούν οι κατασκευαστές. Κατά πληροφορίες, το σχολείο στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο που έχει μισθωθεί.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η έγκαιρη επέμβαση της δασκάλας του τμήματος αποσόβησε τα χειρότερα, καθώς εντόπισε ρωγμή στο ταβάνι και ειδοποίησε τους μαθητές να απομακρυνθούν από την αίθουσα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 4 Νοεμβρίου 2021 19:36:37 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.