Κύκλωμα διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην Αττική

Έξι συλλήψεις
PREVEZANEWS-F-796
Φωτό ΕΛ.ΑΣ.
News Room3 Νοεμβρίου, 2021 16:210
Έξι συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κύκλωμα ναρκωτικών που προμήθευε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη επιχείρηση στον Πειραιά και το Χαλάνδρι πέντε Ελληνες, ηλικίας 20, 38, 49, 63 και 65 ετών, καθώς και ένας 37χρονος αλλοδαπός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλλλα, ο 37χρονος και ο 38χρονος κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 65χρονος κατηγορούμενος δρούσε ως αρχηγός και ήταν υπεύθυνος για την ανεύρεση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε διαφόρους διακινητές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και στον συντονισμό και εποπτεία των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Οσον αφορά στον 49χρονο ήταν υπεύθυνος για την αποθήκευση και φύλαξη των ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 63χρονος συγκέντρωνε τα χρήματα από την πώληση των ναρκωτικών. Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι ήταν υπεύθυνοι για την μεταφορά των ουσιών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα, που χρησιμοποιείτο ως χώρος απόκρυψης των προς διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, σε οχήματα και οικίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 11 κιλών και 726 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 280.530 ευρώ, 5 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 1 δίκυκλο, 7 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μαχαίρι, 3 πολεμικά φυσίγγια και πλήθος συσκευασιών και ιδιόχειρων σημειώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 3 Νοεμβρίου 2021 16:21:20 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας