Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Λευκάδας από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας για την ανεύρεση πτώματος μέσα σε σκάφος στο λιμένα Πάλαιρου Αιτωλοακαρνανίας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου επί του ιστιοφόρου σκάφους «APES SECONDA» σημαίας Πολωνίας εντόπισαν τον 61χρονο αλλοδαπό χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο θάνατος του διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Προανάκριση, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Τελευταία ενημέρωση 21 Σεπτεμβρίου 2021 21:48:47 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.