Αρκαδία: Δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα

Διακομίστηκαν σε δομές υγείας
News Room11 Αυγούστου, 2021 15:280
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Διακομίστηκαν σε δομές υγείας

Δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα δικομίστηκαν σε δομές υγείας της Αρκαδίας.

Ειδικότερα, δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα διακομίστηκαν από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στη Δάφνη Αρκαδίας στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Σημειώνεται, ότι γιατρός του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στη Δάφνη Αρκαδίας για να βοηθήσει, εάν παραστεί ανάγκη, τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή.

Επίσης, ένας πυροσβέστης προσήλθε χθες το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων με μικροεγκαύματα. Κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Αυγούστου 2021 15:28:44 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares