Έχασε τη μάχη ο 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας
Φωτό: FREEPIK

Ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε μπροστά από ένα κρεμασμένο καλώδιο υψηλής τάσης
News Room6 Αυγούστου, 2021 18:210
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε μπροστά από ένα κρεμασμένο καλώδιο υψηλής τάσης

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε μπροστά από ένα κρεμασμένο καλώδιο υψηλής τάσης.

Ο οδηγός κατάφερε να σκύψει, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να το αποφύγει και χτύπησε

Ο εθελοντής πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου επί μία και πλέον ώρα τού έκαναν ΚΑΡΠΑ, ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου ΚΑΤ:

Σήμερα στις 14:00 διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Ο 38χρονος, κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ως συνέπεια ατυχήματος.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / IEFIMERIDA

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Αυγούστου 2021 18:21:13 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares