Κατερίνη: Τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο επέφερε τον θάνατο του 45χρονου

Το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω απο νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα
News Room16 Ιουνίου, 2021 23:190
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
Το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω απο νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα

Τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο έφερε ο 45χρονος, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω απο νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα, στην Κατερίνη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την αστυνομία, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2021 23:19:56 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares