Εισαγγελική έρευνα για τον καθηγητή του ΕΚΠΑ
Φωτό: FREEPIK

Που καταγγέλεται από τον Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος ΜΜΕ
News Room4 Ιουνίου, 2021 15:590
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Που καταγγέλεται από τον Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος ΜΜΕ

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα τίθενται οι καταγγελίες φοιτητών σε βάρος καθηγητή του ΕΚΠΑ, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτήτριες.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, τίθενται υπό εισαγγελική διερεύνηση όσα καταγγέλλονται από φοιτητές του Τμήματος ΜΜΕ του ΕΚΠΑ για καθηγητή τους, ο οποίος σύμφωνα με φοιτήτριες, τους ζητούσε να φωτογραφίζονται για αυτόν.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Φοιτητών, ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνση του πανεπιστημιακού, οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο ενέργειες σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και συμπεριφορές αντιδεοντολογικές σε βάρος φοιτητών και φοιτητριών.

Η κ. Παπαγεωργακοπούλου δίνει εντολή να ερευνηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ξεκινά, αν είναι βάσιμες οι καταγγελίες και να εξακριβωθεί αν ο καθηγητής έχει διαπράξει αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, αλλά και άλλα, όπως αυτό της παράνομης βίας.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares