Ελεύθερος χωρίς όρους ο Γ. Παπαντωνίου

Για την κατηγορία της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων σχετικά με το ακίνητο στην Σύρο
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΓΙΑΝΝΟΣ
Φωτό: EUROKINISSI ©
News Room31 Μαΐου, 2021 22:160
Για την κατηγορία της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων σχετικά με το ακίνητο στην Σύρο

Τη δική του εκδοχή για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητας που του αποδίδουν οι δικαστικές αρχές σχετικά με την αγοραπωλησία ακινήτου στην Σύρο το 2016, έδωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου στην ανακρίτρια Μαρία Τόλια.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας που απολογήθηκε για τη νέα κατηγορία που του αποδίδεται αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα μετά το πέρας της διαδικασίας χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η κατηγορία σε βάρος του πρώην υπουργού αφορά την αγοραπωλησία σπιτιού, περίπου 230 τετραγωνικών, το οποίο έχτισε το ζεύγος Παπαντωνίου το 2006 εντός έκτασης 5 στρεμμάτων που είχε αγοράσει το 2002, στη Σύρο. Η αγοραπωλησία που εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη έγινε το 2016 και, κατά τη δικογραφία, η πώληση, εμφανίζεται προβληματική και θεωρείται εικονική. Το κατηγορητήριο δέχεται πως η όλη αγοραπωλησία έγινε προκειμένου να αποκρυβεί και να νομιμοποιηθεί παράνομο χρήμα που σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός αρνείται την κατηγορία και την χαρακτηρίζει “νομικά ανυπόστατη”, ενώ θεωρεί πως και αυτή η υπόθεση εντάσσεται στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενόσω ήταν κυβέρνηση, πολιτικής και ηθικής εξόντωσης αντιπάλων του.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαΐου 2021 22:16:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας