
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο Αχαΐας μετά την ολοκλήρωση της συνάτησης του Στ. Πέτσα με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και φορείς της Αχαΐας. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό και κατά την έξοδό του από το κτίριο.
Στην ουσία του ζητήματος, Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο και Έμποροι ζήτησαν να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και με θωράκιση της δημόσιας υγείας.
Συνθήματα και αποδοκιμασίες ακούστηκαν τόσο κατά την άφιξη του αναπληρτή υπουργού, όσο και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης:
Οι δηλώσεις του δημάρχου
Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση:
Νωρίτερα:
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υφυπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα Πατρινοί έμποροι έξω από το Δημαρχείο. Ο Στ. Πέτσας έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί, στην Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις για το θέμα του μη ανοίγματος του λιανεμπορίου με τον Δήμαρχο ΠΑτρέων Κώστα Πελετίδη και με φορείς στο Επιμελητήριο Αχαΐας.
Πηγή: thebest.gr
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.