Πάτρα: Έφυγε αποδοκιμαζόμενος από το Επιμελητήριο ο Πέτσας

"Έπεσαν" νερά και καφέδες - "Ντροπή σας" φώναζαν οι έμποροι της Πάτρας
News Room4 Απριλίου, 2021 12:420
PREVEZANEWS-E806
"Έπεσαν" νερά και καφέδες - "Ντροπή σας" φώναζαν οι έμποροι της Πάτρας
Φωτό THEBEST.GR

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο Αχαΐας μετά την ολοκλήρωση της συνάτησης του Στ. Πέτσα με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και φορείς της Αχαΐας. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό και κατά την έξοδό του από το κτίριο.

Στην ουσία του ζητήματος, Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο και Έμποροι ζήτησαν να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και με θωράκιση της δημόσιας υγείας.

Συνθήματα και αποδοκιμασίες ακούστηκαν τόσο κατά την άφιξη του αναπληρτή υπουργού, όσο και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης:

Οι δηλώσεις του δημάρχου

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση:

Νωρίτερα:

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υφυπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα Πατρινοί έμποροι έξω από το Δημαρχείο. Ο Στ. Πέτσας έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί, στην Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις για το θέμα του μη ανοίγματος του λιανεμπορίου με τον Δήμαρχο ΠΑτρέων Κώστα Πελετίδη και με φορείς στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

 

 

 

Πηγή: thebest.gr

 

Τελευταία ενημέρωση 4 Απριλίου 2021 12:42:03 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares