Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο ανήλικων, που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ την περασμένη εβδομάδα, καθώς και του αστυνομικού συγκατηγορουμένου τους, με ανακριτή και εισαγγελέα να ορίζουν περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση για τους δύο μαθητές.
Οι ανήλικοι έδωσαν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του σταθμάρχη και για απείθεια που τους καταλογίζεται επειδή αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν, ενώ ο ειδικός φρουρός για τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης καθήκοντος.
Μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας οι δύο ανήλικοι κρίθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προβλέπεται προσωρινή κράτηση για το αδίκημα που τους βαρύνει, αλλά με την επιβολή τόσο χρηματικής εγγύησης 2.000 ευρώ στον καθένα όσο και με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα.
Επιπλέον ορίστηκε ότι θα τελούν υπό επιτήρηση επιμελητή κοινωνικής αρωγής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό: EUROKINISSI © / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.