Με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν στην Ιθάκη από την ισχυρή βροχόπτωση και συγκεκριμένα στο δρόμο του Αετού και κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, αποστέλλεται άμεσα κλιμάκιο μηχανικών στο νησί για την αντιμετώπισή τους.
Την απόφαση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, συμπληρώνοντας: “Στεκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία, συνδράμοντας στο έργο της αυτοδιοίκησης, για να επιλύουμε τα προβλήματα του πολίτη. Η καθημερινότητά του, προτεραιότητά μας”.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.