Εντάλματα σύλληψης για τους δύο Έλληνες μουσουλμάνους που κατηγορούνται για κατασκοπεία εκδόθηκαν από την ανακρίτρια Ρόδου, στο πλαίσιο της δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.
Εναντίον και των δύο ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τέσσερα αδικήματα και βάσει αυτών εκδόθηκαν και τα εντάλματα σύλληψής τους.
Ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο βρέθηκε το μεσημέρι στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προανακριτικό στάδιο για τα όσα του καταλογίζονται και στο πλαίσιο του σχετικού εντάλματος της ανακρίτριας Ρόδου συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος αρνείται την όποια εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.
Σε ό,τι αφορά τον 56χρονο μάγειρα του πλοίου, μετά την απόλυσή του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, έχει μεταβεί στην Κομοτηνή όπου συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε εκτέλεση του εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του από την ανακρίτρια Ρόδου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 18 Δεκεμβρίου 2020 17:02:54 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.