Στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε χθες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθησή του πως στις 7 Ιανουαρίου οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις και δεν θα χρειαστεί περαιτέρω παράταση, καθώς θα υπάρχει μείωση των κρουσμάτων.
Η μόνη εκκρεμότητα, που πλέον διευθετήθηκε, ήταν να αποσαφηνιστεί το πότε θα σταματήσει η τηλεκπαίδευση για τα σχολεία, δηλαδή τα μαθήματα, για τα Χριστούγεννα.
Σε ενημέρωση που εξέδωσε, το υπουργείο Παιδείας αναφέρει αρχικά ότι «παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων έως την 7η Ιανουαρίου 2021» και επισημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020.
«Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση (τηλεκπαίδευση) συνεχίζεται στα σχολεία μας από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020» σημειώνει καταλήγοντας το υπ. Παιδείας
iefimerida.gr

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.