Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των Επιτροπών ΚΕΠΑ, λόγω COVID-19

Τι αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ
News Room30 Νοεμβρίου, 2020 13:530
ΕΦΚΑ
Τι αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ

Παρατείνεται η αναστολή στο σύνολο των συνεδριάσεων των Υγειονομικών Επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), οι οποίες διενεργούνται στις δομές του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΚΦΑ), καθώς και κατ’ οίκον, από την 1η Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και την 18η Δεκεμβρίου 2020, με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες των εξεταζομένων, στους ιατρούς και στους υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ.

Αυτό γνωστοποίησε ο e-ΕΦΚΑ, σε συνέχεια του από 16.11.2020 δελτίου Τύπου, με το οποίο αναβλήθηκαν οι συνεδριάσεις των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. για τη χρονική περίοδο από 17.11.2020 έως 30.11.2020 και δεδομένου ότι δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι αναβολής.

Τα ραντεβού, τα οποία αναβάλλονται, θα προγραμματιστούν κατά προτεραιότητα και οι αιτούντες θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία και ώρα εξέτασης, μετά την επαναλειτουργία των Υγειονομικών Επιτροπών.

Επισημαίνεται ότι, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα δοθεί παράταση στην καταβολή συνταξιοδοτικών παροχών και προνοιακών επιδομάτων για όσα αιτήματα παράτασης επηρεάζονται από την αναβολή των συνεδριάσεων.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2020 13:53:34 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares