Το αίτημα που υπέβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο δικαστήριο

Ο πρώην βουλευτής προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφα
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ-EUROKINISSI
Φωτό: EUROKINISSI © / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
News Room21 Οκτωβρίου, 2020 15:170
Ο πρώην βουλευτής προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφα

Αίτημα να διαλευκάνει το δικαστήριο, μέσω των άρσεων τηλεφωνικού απορρήτου, συγκεκριμένες τηλεφωνικές συνομιλίες δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα, υπέβαλε στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρώην βουλευτής προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφα, από τα οποία όπως υποστηρίζει, μέσω των άρσεων τηλεφωνικών απορρήτων προκύπτει ότι δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα και συγκεκριμένα στις 16/9/2013 «ανώτατος κυβερνητικός παράγων, εξ απορρήτων σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μιλάει δύο φορές με πρόσωπο, το οποίο το βράδυ της δολοφονίας μιλάει με τον Γιώργο Ρουπακιά».

Σύμφωνα με τον κ. Κασιδιάρη, τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2013 και οι συνομιλίες τους επανέρχονται δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή, «ο ανώτατος κυβερνητικός παράγων, που είναι σήμερα βουλευτής», πρέπει να έρθει στο δικαστήριο να καταθέσει «τι έλεγε με τον άνθρωπο που συνομιλούσε με τον δράστη της δολοφονίας».

Ο κ. Κασιδιάρης αναφέροντας τα στοιχεία των δύο συνομιλούντων, ζήτησε να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τον ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα. Όπως είπε «το δικαστήριο έπρεπε να έχει διερευνήσει αυτή την υπόθεση. Ζητώ, έστω και αυτή την κρίσιμη ώρα, το δικαστήριο να διερευνήσει αυτό το θέμα, διότι έχει χρέος να αποδείξει όχι μόνο τον ένοχο, αλλά και τον αθώο».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και ότι έχει αποδοκιμάσει τη δολοφονία Φύσσα.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό: EUROKINISSI © / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 

Τελευταία ενημέρωση 21 Οκτωβρίου 2020 15:17:28 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας