Αντιμέτωπος με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων, σχετικά με την πρόληψη ασθενειών, βρίσκεται ένας άνδρας, στον οποίο επιβλήθηκε ήδη διοικητικό πρόστιμο, ύψους 4.350 ευρώ, για διοργάνωση εκδηλώσεων με υπεράριθμα άτομα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, διαπίστωσαν σήμερα τα ξημερώματα ότι ο άνδρας είχε διοργανώσει σε περιοχή του δήμου Δυτικής Αχαΐας κοινωνική εκδήλωση (αρραβώνα), στον οποίο συμμετείχαν προσκεκλημένοι, ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, και δεν έφεραν μάσκες, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο, τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς και την αποφυγή του κορονοϊού.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο άνδρας διατάρασσε την κοινή ησυχία, αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από στερεοφωνικά συγκροτήματα, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα, παρακωλύοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντος θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 2 Οκτωβρίου 2020 19:16:47 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.