Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων για τον κορονοϊό μέχρι τις 12 Οκτωβρίου

Η τελευταία εβδομάδα παρουσιάζει σταθεροποίηση στο μέσο όρο ημερήσιων κρουσμάτων
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ-200920
News RoomNews Room2 Οκτωβρίου, 2020 19:010

Η τελευταία εβδομάδα παρουσιάζει σταθεροποίηση στο μέσο όρο ημερήσιων κρουσμάτων

Παράταση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου Covid-19, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τον κορονοϊό. Παράλληλα, όσον αφορά τις πτήσεις από το εξωτερικό, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι από αύριο 3 Οκτωβρίου και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου και οι επιβάτες των πτήσεων από την Πολωνία πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά αρνητικό τεστ Covid-19 το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την άφιξή τους προκειμένου να εισέλθουν στη χώρα.

Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες των πτήσεων από Τσεχία. Ακόμη, παρατείνεται μέχρι τις 12 Οκτωβρίου η υποχρέωση των επιβατών των πτήσεων από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μάλτα, Βέλγιο, Ισπανία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, να έχουν αρνητικό τεστ Covid- 19 το οποίο να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την άφιξή τους προκειμένου να εισέλθουν στη χώρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, σύμφωνα με την 17η έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου που αφορά στο διάστημα 24 έως 30 Σεπτεμβρίου, η τελευταία εβδομάδα εμφανίζει σταθεροποίηση του μέσου όρου ημερήσιων κρουσμάτων, με έντονη όμως ημερήσια μεταβλητότητα, μείωση του ημερήσιου αριθμού θανάτων, αλλά αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων.

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των ημερήσιων κρουσμάτων διαμορφώνεται σε επταήμερη κυλιόμενη βάση στα 314 κρούσματα από 324 στην προηγούμενη έκθεση. Το 50-60% των ημερήσιων κρουσμάτων καταγράφονται στην Αττική, ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου, το ποσοστό ξεπέρασε το 73%. Για τρίτη συνεχή εβδομάδα οι νέες ημερήσιες διαγνώσεις παραμένουν πανελλαδικά σε επίπεδο άνω των 300 ατόμων, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου τα ημερήσια κρούσματα ξεπέρασαν το φράγμα των 400 για δεύτερη φορά το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, παραμένει εκτεταμένη η διασπορά σε νεαρότερες ηλικίες, που απεικονίζεται στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε ηλικίες κάτω των 40 ετών. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 39 έτη και αφορούν σε μεγάλο βαθμό νεότερες ηλικίες και ασυμπτωματικούς, ή ήπια συμπτωματικούς ασθενείς.

Ακόμη, ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε έμφαση στον αριθμό των ασθενών που χρειάζονται διασωλήνωση, ο οποίος παρουσιάζει αυξητική τάση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, γεγονός που καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη πίεση στο σύστημα υγείας. Από την άλλη, η πληρότητα σε κλίνες σε ΜΕΘ και ΜΑΦ για κρούσματα Covid-19 στην επικράτεια, παρουσιάζει μείωση στο 32% από 36% στην προηγούμενη έκθεση, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

«Με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό ασθενών που βρίσκονται σε κλίνες ΜΕΘ-ΜΑΦ, η μείωση αυτή αντανακλά πλήρως την αύξηση των διαθέσιμων κλινών. Συμπερασματικά, η παρούσα κατάσταση συνεχίζει να απαιτεί πολύ αυξημένη επαγρύπνηση και αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε, ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 10.617 την τελευταία εβδομάδα. Μέγαλο μέρος αυτών πραγματοποιείται με δειγματοληπτικούς στοχευμένους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας, αλλά και σε στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της επικράτειας. Σύμφωνα με τα διαγνωστικά τεστ που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, ποσοστό 4-11% των κρουσμάτων είναι εισαγόμενα.

Σχετικά με όσους ρωτούν αν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε ότι το ερώτημα είναι αν τηρούνται τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι έλεγχοι έχουν ενταθεί, όμως δεν γίνεται να υπάρχει ένας ελεγκτής σε κάθε σημείο της χώρας. Η μη τήρηση των μέτρων προστασίας δεν έχει να κάνει με την αποφυγή κάποιου καταναγκασμού από την πλευρά του κράτους. Τον εαυτό μας και τους γύρω μας προστατεύουμε, άτρωτοι δεν υπάρχουν».

Ο κ. Χαρδαλιάς στάθηκε και στο ζήτημα των ευπαθών ομάδων και κυρίως των ηλικιωμένων, επισημαίνοντας ότι «τα παραδείγματα στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, δείχνουν γιατί απαιτείται να επιδεικνύουμε διπλή προσοχή». Ακόμη, αναφερόμενος στα κρούσματα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στον ‘Αγιο Παντελεήμονα, είπε ότι οι έλεγχοι είναι συχνοί (στη συγκεκριμένη δομή έχουν γίνει δύο φορές τεστ) αλλά ο κίνδυνος είναι καθημερινός, ενώ προσέθεσε ότι ήδη υπάρχει παρέμβαση του εισαγγελέα και οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν – αλλά το ζήτημα είναι να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.

Συγκεκριμένα, στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν εντοπιστεί 47 κρούσματα, 42 διαμένοντες και 5 εργαζόμενοι. Αυτή τη στιγμή στη μονάδα παραμένουν μόνο όσοι είναι αρνητικοί, καθώς όλα τα κρούσματα έχουν μεταφερθεί. Οι διαμένοντες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, οι δε εργαζόμενοι βρίσκονται και ελέγχονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Έχει ανασταλεί η δυνατότητα εισόδου και εξόδου σε αυτήν, εξαιρουμένου του προσωπικού, ενώ πραγματοποιούνται καθημερινά τεστ από ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ για προληπτικούς λόγους. Κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πραγματοποίησε χθες αυτοψία στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, ενώ έλεγχος πραγματοποιείται από τους επόπτες δημόσιας υγείας του ΕΟΔΥ, ώστε να εξακριβωθεί τι οδήγησε στην εξέλιξη αυτή και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε για ακόμη μία φορά την ανάγκη αυστηρής τήρησης όλων των κανόνων και πρωτοκόλλων στα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς όπως είπε, «είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας που κινδυνεύουν περισσότερο από τη νόσο».

Σχετικά με τα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας στην Πέλλα, ανέφερε ότι αυτά είναι 114 και ανεστάλη η λειτουργία της επιχείρησης. Ήδη βρίσκονται εκεί, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου και η διευθύντρια Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ, Φλώρα Κοντοπίδου, οι οποίοι συμμετέχουν μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, καθώς και με δημάρχους της περιοχής και εκπροσώπους φορέων, σε σύσκεψη που γίνεται αυτή τη στιγμή για τη διαχείριση και τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της Πέλλας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων, ειδικά τις επόμενες μέρες και να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, ενώ γνωστοποίησε ότι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για κάθε ζήτημα που θα προκύψει από τις ανάγκες διαχείρισης της συγκεκριμένης κατάστασης.

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο μεγαλύτερης περαιτέρω διασποράς της νόσου στην περιοχή. Η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού είναι επιβεβλημένες. Είναι ο μόνος τρόπος για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας», υπογράμμισε. Επιπλέον, επανέλαβε τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από σήμερα στην Κύθνο λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Συγκεκριμένα:

– Απαγορεύεται η λειτουργία όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 της επομένης.

– Αναστέλλονται κάθε είδους εκδηλώσεις, όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες κλπ.. Εξαιρούνται της αναστολής οι λαϊκές αγορές, οι οποίες θα λειτουργήσουν με όριο απόστασης μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα 5 μέτρα και με το 50% της δυναμικότητας ανά κατηγορία πωλητών

– Απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

– Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπονται έως 6 άτομα.

– Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

«Είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτρα αυτοπροστασίας είναι το μόνο μέσο που διαθέτουμε για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Για να είναι αποτελεσματικά, για να μπορέσουν να μας προστατεύσουν, χρειάζεται και η δική μας καθολική συμμετοχή. Επιβάλλεται να τα εφαρμόζουμε όλοι», σημείωσε.

Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την αποτελεσματικότητα των μέτρων και τις εστίες υπερμετάδοσης ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι «κάθε εστία υπερμετάδοσης που υπάρχει έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στα χαρακτηριστικά αυτά υπάρχει μια σειρά κριτηρίων τα οποία αξιολογούνται, όχι παροδικά και περιοδικά, αλλά συνολικά καθημερινά. Πολλές φορές υπάρχουν συσκέψεις που γίνονται δύο φορές την ημέρα για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα ζητήματα που προκύπτουν και μέσα από τις ιχνηλατήσεις ως νέα στοιχεία και μέσα από τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν σε κάθε περιοχή. Η προσπάθεια που γίνεται είναι συνολική, καθολική, σε όλη τη χώρα».

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων, ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε «να κάνουμε λίγο υπομονή. Υπάρχει μια σταθερά σε αυτά τα ζητήματα που προκύπτει από τους ίδιους τους επιδημιολόγους. Τα αποτελέσματα κάποιων μέτρων, για να μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε, πρέπει να περάσουν 10-14 μέρες. Εμείς βρισκόμαστε στην 11η μέρα κάποιων μέτρων που έχουμε πάρει και που βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια έξαρση προς τα πάνω. Μένει να δούμε τα επόμενα εικοσιτετράωρα την εξέλιξη των αποτελεσμάτων των μέτρων αυτών» είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι «η όποια συζήτηση για νέα μέτρα δεν βοηθάει κανέναν. Το μεγάλο ζήτημα είναι τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει μέχρι τώρα να τηρηθούν από όλους. Αν όλοι σε όλη τη χώρα, για 14 μέρες συμφωνήσουμε ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που αφορούν στις μάσκες, στις αποστάσεις και στους κανόνες υγιεινής, ο ιός θα νικηθεί. Είναι θέμα προφανώς μέτρων της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται, κάνει όλη την επιστημονική δουλειά που χρειάζεται για να μπορέσει να ελέγξει αυτή την κατάσταση, αλλά είναι και ευθύνη και ατομική και κοινωνική».

Ακόμη, σημείωσε: «Δεν φταίει η κυβέρνηση για τις εικόνες που παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές και σε διάφορες εκδηλώσεις, είτε είναι αθλητικού, είτε είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να έχει έναν αστυνομικό δίπλα σε κάθε πολίτη, ή σε κάθε εκδήλωση. Δεν μπορεί, οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για έλλειψη συγκεκριμένων μέτρων ή σχεδίου της κυβέρνησης, να είναι ίδιοι που ‘κλείνουν το μάτι’ σε συγκεντρώσεις 2,3, 4 χιλιάδων διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς μέτρα. Προφανώς το δικαίωμα της έκφρασης είναι απολύτως κατοχυρωμένο, θέλουμε να υπάρχουν οι πολλές διαφορετικές φωνές που μας βοηθούν και εμάς να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά ο καθένας ας διαμαρτυρηθεί τηρώντας τα μέτρα που η ελληνική Πολιτεία και η ίδια η κοινωνία επιβάλλεται να τηρεί».

Σχετικά με τα κρούσματα στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στον ‘Αγιο Παντελεήμονα και πότε εντοπίστηκε το πρώτο, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή τρεις έρευνες από διαφορετικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς και υπάρχει μια εν εξελίξει παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο κομμάτι που αφορά την Πολιτική Προστασία, ενημερώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ από το εργαστήριο και μετέβησαν με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα εκεί, δίνοντας εντολή να αποκλειστεί το κτίριο, ακολουθώντας το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στις άλλες περιπτώσεις.

Σχετικά με τα κρούσματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ποιο είναι τελικά το επιβεβλημένο πρωτόκολλο, ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα. «Υπάρχει μια αναφορά ότι δεν έχει γίνει ιχνηλάτηση. Η ιχνηλάτηση δεν γίνεται επί δυνητικών κρουσμάτων αλλά επί πραγματικών κρουσμάτων. Το κομμάτι που αφορά την ιχνηλασία είναι αποτέλεσμα των πραγματικών δεδομένων που προκύπτουν από τη δήλωση των κρουσμάτων. Σήμερα έγινε η δήλωση των κρουσμάτων, μέχρι πριν λίγο είχε γίνει πλήρης ιχνηλάτηση – και όχι μόνο – είχαν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες, είχαν απομονωθεί τα παιδιά που βρέθηκαν θετικά, οι εργαζόμενοι που ήταν αρνητικοί με συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον κ. Γιαννόπουλο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά δεδομένα, θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα πρωτόκολλα θα πρέπει να τα σεβόμαστε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους. Το θέμα είναι αν υπάρχουν διαδικασίες, εγχειρίδια, πρωτόκολλα τα οποία τηρούνται, κι αν τηρούνται με ευλάβεια. Προσπαθούμε να τηρούμε με ευλάβεια όλα αυτά τα πρωτόκολλα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενα νέα μέτρα, ανέφερε ότι ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων παραμένει σταθερός. Δηλαδή η καμπύλη νέων κρουσμάτων παραμένει επίπεδη. «Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε σε μία φάση που πρέπει να επιμείνουμε στα μέτρα που υπάρχουν. Από τη μέρα που εξαγγείλαμε τα καινούρια μέτρα, υπάρχει κάποια έξαρση η οποία να μας τρομάξει; Βλέπουμε πού υπάρχουν αυτά τα κρούσματα, η συντριπτική πλειοψηφία είναι στην Αττική, δουλεύουμε στο κομμάτι που λέγεται Αττική», επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον δήμο Αθηναίων, είπε ότι πριν 15 μέρες υπήρχε μεγάλο ποσοστό στον δήμο Αθηναίων και έλαβαν μια σειρά μέτρων, μέσα στην κοινότητα. «Το ποσοστό αυτό δείχνει να κρατιέται σταθερό και να υποχωρεί, ταυτόχρονα βλέπουμε ότι πιέζονται λίγο παραπάνω κάποιοι δήμοι, αλλά σε κάθε περίπτωση ο μέσος όρος κρουσμάτων στην Αττική, από τη μέρα που εξαγγείλαμε τα μέτρα είναι σταθερός. Δηλαδή τι άλλαξε πριν 10 μέρες που είχαμε 300 κρούσματα και σήμερα που έχουμε πάλι 300 κρούσματα; Γιατί πριν 10 μέρες δεν χρειαζόταν lockdown και τώρα χρειάζεται lockdown; Είναι παράδειγμα σχετικά με την έντονη επιχειρηματολογία να πάμε σε lockdown», υπογράμμισε, και κάλεσε τους πολίτες που , όπως είπε, «έδειξαν απίστευτη υπομονή, επιμονή και αυταπάρνηση από την πρώτη στιγμή της πανδημίας» να κάνουν και σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή «αυτό που ξέρουν», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τον τρόπο με τον οποίον ο ελληνικός λαός έχει ανταποκριθεί σε όλο αυτό: «Εάν συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει, δεν χρειάζεται κανένα lockdown. Προφανώς αν κερδίσουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα των μέτρων, την σοβαρότητα του ιού, αρνούνται να δουν τι γίνεται παγκοσμίως και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια, τότε προφανώς θα πάμε στο επόμενο μέτρο. Αλλά είμαστε μακριά από λογικές lockdown», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ προσέθεσε ότιψ«πρέπει να επιμείνουμε στα μέτρα που έχουμε. Πίσω από κάθε lockdown υπάρχουν οικογένειες. Υπάρχουν άνθρωποι. Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό προγραμματισμό του καθενός. Υπάρχουν ζητήματα επιβίωσης».

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι, νηφάλιοι, πρακτικοί, σε μία στρατηγική την οποία από την πρώτη στιγμή έχουν προσπαθήσει να εφαρμόσουν. «Αυτή είναι μία: Να εφαρμόσουμε τα μέτρα. Μάσκες, αποστάσεις και κανόνες υγιεινής. Έτσι και το κάνουμε όλοι, θα μπορέσουμε στις επόμενες μέρες να κερδίσουμε αυτή τη μάχη στον μεγάλο πόλεμο με τον ιό» κατέληξε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει διαφωνία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για κυβερνητικές αποφάσεις, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε: «Mε τον κ. Τσιόδρα δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό από ό,τι κάναμε από την πρώτη μέρα της πανδημίας. Οι πρωινές μας συσκέψεις, οι τηλεδιασκέψεις, οι τεχνικές συσκέψεις, ό,τι κάναμε, κάνουμε και τώρα. Ο κ. Τσιόδρας είναι παρών».

«Είμαστε όλοι μια ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όπως στις οικογένειες όλων μας. Μέσα από το διάλογο,τη συνεργασία, μια ευρύτερη συναίνεση,προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο. Δεν υπάρχουν διαφωνίες του κ. Τσιόδρα σε σχέση με όλα όσα έχουμε προχωρήσει» κατέληξε ο υφυπουργός.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 2 Οκτωβρίου 2020 22:56:27 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr και PrevezaNewsgr

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group