Ένοχος κρίθηκε ομόφωνα, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ο 34χρονος που κατηγορούνταν για τον βιασμό της κόρης του, από την ηλικία των πέντε έως και οκτώ ετών.
Ο καταδικασθείς που είχε κριθεί ένοχος και πρωτόδικα και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 39 ετών, επανέλαβε ότι είναι αθώος, το δικαστήριο ωστόσο αφού του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση, οκτώ ετών για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και δύο έτη για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών που σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του νέου Ποινικού Κώδικα, δεν αποτελεί πλέον κακούργημα, αλλά πλημμέλημα.
Κατά συγχώνευση του επεβλήθη συνολική ποινή δεκατριών ετών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.