Καταδίωξη για τη σύλληψη 15χρονου, κατηγορούμενου για κλοπές αυτοκινήτων, σημειώθηκε το προηγούμενο 24ωρο στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Ο ανήλικος μαζί με έναν 19χρονο επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν. Τελικά ακινητοποιήθηκαν σε περιοχή του Ευόσμου, όπου ο 15χρονος συνελήφθη, σε αντίθεση με τον 19χρονο που διέφυγε πεζός.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το συγκεκριμένο δίδυμο φέρεται να διέπραξε, από τον περασμένο Μάρτιο, συνολικά 28 κλοπές σταθμευμένων αυτοκινήτων από διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, και κυρίως στα δυτικά.
Προανακριτικά, ο ανήλικος φέρεται να κατέθεσε ότι έκλεβαν τα οχήματα για να «κάνουν βόλτες».
Όπως έγινε γνωστό, πολλά από αυτά εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.