ΝΒΑ: «Τέλος» ο Νας από τους Νετς

Το ESPN μετέδωσε ότι ο Νας απολύθηκε, ενώ το «Athletic» ανέφερε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους
PREVEZANEWS-H-204
News Room1 Νοεμβρίου, 2022 20:200
Το ESPN μετέδωσε ότι ο Νας απολύθηκε, ενώ το «Athletic» ανέφερε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Μπρούκλιν Νετς αποτελεί ο Στιβ Νας, ο οποίος «πλήρωσε» την κακή εκκίνηση της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ (ρεκόρ 2-5). Η τελευταία νίκη των Νετς επί ημερών Νας ήρθε το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ ο τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπουλς.

Το ESPN μετέδωσε ότι ο Νας απολύθηκε, ενώ το «Athletic» ανέφερε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ταραχώδης θητεία του Νας ως προπονητής των Νετς ήρθε και επίσημα στο τέλος της.

Ο Ζακ Βον θα αποτελέσει τον προπονητή του Μπρούκλιν στην αναμέτρηση με τους Μπουλς, ενώ οι Νετς φέρονται να εξετάζουν τον τιμωρημένο προπονητή των Μπόστον Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, και τον πρώην προπονητή της Γιούτα Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ. Το ESPN, πάντως, υπογράμμισε ότι οι Σέλτικς θα αποδεσμεύσουν τον Ουντόκα, ο οποίος βρίσκεται σε αναστολή μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε στον οργανισμό της Βοστώνης.

Οι Νετς είδαν το ρεκόρ τους στο 94-67 με τον Νας ως προπονητή σε λίγο περισσότερες από δύο σεζόν. Οι προσδοκίες ήταν πολύ, πολύ μεγαλύτερες. Το Μπρούκλιν κέρδισε μόνο μία σειρά πλέι οφ με τον Νας ως επικεφαλής προπονητή, πριν χάσει από τους μετέπειτα πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την επόμενη χρονιά, οι Νετς μπήκαν στη σεζόν 2021-2022 ως τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν κέρδισαν ούτε ένα παιχνίδι πλέι οφ πριν αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο από τους Μπόστον Σέλτικς.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 1 Νοεμβρίου 2022 20:20:09 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας