Από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε ο 35χρονος τρίτος μηχανικός του ελληνικού δεξαμενόπλοιου «HAPPY LADY» που σήμερα το πρωί δέχθηκε επίθεση από ένοπλους πειρατές, ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο 2 ν.μ από το λιμάνι «LIMBOH» στο Καμερούν.
Το μέλος του πληρώματος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.
Οι πειρατές προχώρησαν με την απειλή των όπλων στην απαγωγή οκτώ μελών του πληρώματος, από τα 22 συνολικά.
Μεταξύ των απαχθέντων είναι πέντε Έλληνες υπήκοοι.
Πρόκειται για τον 45χρονο πλοίαρχο του πλοίου, τον 26χρονο ανθυποπλοίαρχο, τον 38χρονο δεύτερο μηχανικό και δύο δόκιμους 20 και 21 ετών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 31 Δεκεμβρίου 2019 10:29:56 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.