Γαλλία: Τα λείψανα ενός άνδρα βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκουν σε έναν 70χρονο
News Room28 Δεκεμβρίου, 2019 11:150
ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκουν σε έναν 70χρονο

Ανθρώπινα λείψανα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκουν σε έναν 70χρονο άνδρα, βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεντ-Λε, στα δυτικά του γαλλικού νησιού Λα Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό.

Ο αρσενικός καρχαρίας, μήκους 3,5 μέτρων, αλιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα εξετάστηκε από επιστήμονες του Κέντρου Ασφαλείας Καρχαριών (CSR). Σύμφωνα με μια πηγή, στο στομάχι του βρέθηκαν δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού.

Συγγενείς του 70χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου ενώ έκανε καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Σαλίν, αναγνώρισαν την αλυσίδα.

Στο στάδιο αυτό δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί αν ο άτυχος άνδρας πνίγηκε ή αν τον σκότωσε ο καρχαρίας.

Μια παρόμοια μακάβρια ανακάλυψη έγινε στις 6 Νοεμβρίου, όταν βρέθηκε ένα χέρι και ο πήχης του χεριού στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεν-Ζιλ. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ήταν τα λείψανα ενός Σκωτσέζου τουρίστα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ έκανε μπάνιο στη λιμνοθάλασσα Ερμιτάζ.

Από τις αρχές του έτους δύο άνθρωποι –ένας ψαράς και ένας σέρφερ– έχουν σκοτωθεί στη Λα Ρεϊνιόν από επιθέσεις καρχαριών.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Τελευταία ενημέρωση 28 Δεκεμβρίου 2019 11:15:59 από News Room

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares