Αμερικανός κατανάλωσε 76 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά

Κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του
News Room5 Ιουλίου, 2021 14:000
PREVEZANEWS-F-212
Κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του

Ένας Αμερικανός, πρωταθλητής στο να καταβροχθίζει χοτ ντογκ, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του, καταναλώνοντας 76 σάντουϊτς με λουκάνικο σε 10 λεπτά σε διαγωνισμό που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Ο Τζόι Τσέσνατ, επονομαζόμενος “Τζόουζ” (τα σαγόνια), κέρδισε για 14η φορά τον παραδοσιακό διεθνή διαγωνισμό κατανάλωσης χοτ ντογκ του Nathan’s, ο οποίος διοργανώνεται ετησίως την 4η Ιουλίου με αφορμή την εθνική γιορτή στις ΗΠΑ.

Ο πρωταθλητής, ο οποίος είχε καταβροχθίσει πέρυσι 75 χοτ ντογκ, συνέτριψε τους αντιπάλους του, τρώγοντας 26 περισσότερα από τον αντίπαλό του Τζέφρι Έσπερ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ο διαγωνισμός δεν διεξήχθη φέτος στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου χοτ ντογκ Νέιθαν’ς στο Κόνι Άιλαντ, στο Μπρούκλιν, αλλά σε ένα γειτονικό γήπεδο του μπέιζμπολ, όπου βρίσκονταν 5.000 θεατές.

“Μου έκανε καλό” ότι υπήρχαν θεατές, δήλωσε ο Τζόι Τσέσνατ στο αθλητικό δίκτυο ESPN, το οποίο μετέδωσε την εκδήλωση, ενώ ο προηγούμενος διαγωνισμός του 2020 είχε διεξαχθεί σε κλειστό χώρο χωρίς θεατές και πίσω από πλεξιγκλάς για να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης της COVID-19.

“Μολονότι δεν ήμουν άνετα, μου άρεσε ότι όλος ο κόσμος με ενθάρρυνε και με παρότρυνε”, δήλωσε ο Τσέσνατ, ο οποίος έχει κερδίσει 14 από τους 15 πρόσφατους διαγωνισμούς μετά τη νίκη του επί του έξι φορές κατόχου του τίτλου, του Ιάπωνα Τακέρου Κομπαγιάσι το 2007. Η μόνη ήττα του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν από τον Ματ Στόνι το 2015.

Στις γυναίκες η Μισέλ Λέσκο καταβρόχθισε 30 χοτ ντογκ και τρία τέταρτα και κέρδισε την Σάρα Ροντρίγκες. Η επτά φορές νικήτρια του τίτλου Μίκι Σούντο δεν αγωνίστηκε καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Ιουλίου 2021 14:00:53 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares