Αλλαγή στο πρόγραμμα της prime time ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ μέσω δελτίου Τύπου.
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι από δω και στο εξής το Survivor θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00.
Παράλληλα, αυτή η αλλαγή που θα φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίγο νωρίτερα το ριάλιτι επιβίωσης, συρρικνώνει τις «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου και τα επεισόδια που θα παίζονται θα είναι μονά και όχι διπλά όπως μέχρι σήμερα.
Πηγή: faysbook.gr

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.