Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε χθες πως ο ίδιος εγκαταλείπει με μεγάλη λύπη τα βασιλικά του καθήκοντα μετά την συμφωνία με την βασίλισσα Ελισάβετ ότι ο ίδιος και η σύζυγος του Μέγκαν θα παραιτηθούν από τους επίσημους ρόλους τους προκειμένου να αναζητήσουν ένα ανεξάρτητο μέλλον.
“Θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα για όση από αυτή μπορώ να μιλήσω όχι ως πρίγκιπας ή ως δούκας, αλλά ως Χάρι. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που αρκετοί από εσάς με είδατε να μεγαλώνω κατά τα τελευταία 35 χρόνια, αλλά με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική”, δήλωσε ο Χάρι στην διάρκεια μιας ομιλίας του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος το 2006 (Sentebale charity).
“Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ”, πρόσθεσε. “Μου προκαλεί μεγάλη λύπη που έγινε έτσι”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.